21 79 72 54 bm@advokatfirma.org

Advokatfirmaet Birgitte Mørck

Om Firmaet

Om Advokatfirmaet Birgitte Mørck

advokat Birgitte MørckAdvokatfirmaet Birgitte Mørck lægger vægt på personlig service og kompetence, herunder den bredere rolle som betroet rådgiver, samt en gensidig tillidsvækkende kemi.

Med en alsidig baggrund indenfor bankverdenen, EDB og udlandsophold, har jeg en mangfoldig tilgang til mit virke.
Der er tale om en almen advokatpraksis, som sætter de advokatetiske regler i højsæde og i videst muligt omfang medvirker til forebyggelse af tvister.
Kontoret beskæftiger sig blandt andet med fast ejendom, lejeret, kontrakter, testamenter og ægtepagter.

Idet der p.t. er begrænset tilgang for nye klienter, er du imidlertid altid velkommen til en uforpligtende kontakt, hvor vi sammen kan beslutte, om vi skal gå videre med opgaven, eller om du i stedet bør søge bistand fra en kollega.

Advokat Birgitte Mørck er af Justitsministeriet beskikket som medlem af Udvalget om revision af auktionslederloven og loven om handel med brugte genstande samt pantelånervirksomhed.

 

MC Certificeret Mediator

Mediation | Konfliktløsning

Mediation er en frivillig forhandlingsproces, hvor parterne gennem samtale, bistået og inspireret af en neutral person (mediator), selv finder frem til og tager ansvar for løsning af en konflikt. Mediator hjælper parterne til at drøfte forholdet på en struktureret måde, med fokus på den egentlige problemstilling, uden at komme med forslag til løsning af konflikten.

Denne fremgangsmåde, som bliver mere og mere anvendt i Danmark, kan ofte afværge en langvarig og omkostningskrævende proces ved domstolene.

Advokat Birgitte Mørck er medlem af Danske Mediatoradvokater.

 

Filosofi

Advokat Birgitte Mørck
er oprindelig bankuddannet med en bred erhvervserfaring forud for advokatbranchen
.
Et væsentligt udgangspunkt for advokatfirmaet er, at yde en reel, troværdig og effektiv rådgivning og sagsbehandling, med henblik på, at afdække det individuelle behov hos den enkelte klient.
Til en basal opnåelse heraf, vil det derfor være afgørende, at der hersker en god kemi og gensidig tillid, advokat og klient imellem.

Der skal to til at holde fred,
men kun én til at slås

Piet Hein

Der er intet der retter en snor ud, som at trække den i begge ender
Piet  Hein

Kontakt info

Advokatfirmaet har kontoradresse på Herredsvejen 2, 3400 Hillerød og kan træffes efter nærmere aftale.
Mob: 21 79 72 54
E-mail: bm@advokatfirma.org

Jeg glæder mig til, at høre nærmere  fra Jer.

Venlig hilsen

Skriv til mig

4 + 12 =

Tilmeld Nyhedsbrev

Om auktioner…